Glasvezel: Internet En Telefonie

Glasvezel: Internet En Telefonie

De diverse abonnementen hebben meer dan een keer pakketten beschikbaar en zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten waarmee je gebruik kunt maken van 3 allerhande diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL-lijn.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een 3-in-1 abonnement? Heb je vragen over een televisiezender of downloadsnelheid, dan verloopt de communicatie via één provider. Overstappen of annuleren is daarom ook een stuk eenvoudiger. Je krijgt een factuur toegestuurd, wat de boekhouding een stuk overzichtelijker maakt. Een vervelend iets is dat bij storing alle contracten uit de lucht zijn.

Is glasvezel alles in een mogelijk?

Alle glasvezel providers bieden ernaast alles in een met glasvezel aan. Maar of jij al glasvezel alles in één kunt aanvragen ligt aan je postcode. Helaas is nog lang niet overal in ons land glasvezel internet beschikbaar. Doe daarom even de internet postcodecheck op uw locatie om te kijken of glasvezel alles in één al voor jou tot de mogelijkheiden behoort.

|Bij het uitzoeken van internet en TV, is het allereerst van belang om vanuit je eigen wensen te handelen. Niet alle mensen hebben namelijk liever supersnel internet, terwijl anderen meer naar hd-tv verlangen. Let hier dus op en vergelijk de providers goed. Internetsnelheden variëren al gauw van 20 Mb per seconde tot 1000 Mb per seconde qua streamen. Enkele aanbieders bieden ook meer zenders aan dan anderen. Je wilt vanzelfsprekend het meeste uit je abonnementen krijgen, dus weet wat je in huis haalt.

Met de handige internet vergelijker kunt u de pakketten tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei opties. U kunt onder andere filteren en sorteren op de volgende zaken:

Het soort internet abonnement; geeft u de voorkeur aan een glasvezel internet abonnement of juist kabel internet?

  • De snelheid van het internet pakket; er zijn abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 1000 Mb
  • Het aantal TV- en HD-zenders; er zijn abonnementen met maar liefst 140 TV zenders
  • Uw favoriete zenders; zoek bijvoorbeeld welke abonnementen BBC 1 of Animal Planet in het TV pakket hebben

Als je hier hebt ontdekt waar internet en bellen het laagst is voor jou, dan kun je altijd onmiddellijk afsluiten naar de betreffende provider. De overstap is in bijna alle gevallen gewoon online te regelen, waardoor je op vrij korte termijn al kunt opzetten met besparen door goedkoop te op het internet te surfen en bellen.

Is Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: