Delta

Wil je weten of Delta internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Consumenten die kiezen voor het alles-in-1 pakket van Delta profiteren van vroeg internet, begin gemist, programma gemist en kunnen programma’s opnemen. ook kan er televisie op vaker dan 1 keer schermen tegelijkertijd gekeken worden. Delta klanten kunnen gratis telefoneren met andere Delta klanten. Wat door veel als groot voordeel wordt ervaren is de opzegtermijn. Het contract is namelijk maandelijks opzegbaar.

Alles in 1 abonnement van Delta bekijken en vergelijken en onverwijld overstappen? Tv-kijken, op het internet te surfen en bellen: het moet snel zijn, en uiteraard zonder haperingen / storingen. een stabiele en trouwe internet-connectie is om die reden erg belangrijk. Internet gebruiken we voor thuiswerken, televisie kijken, onze studie, downloaden van bestanden of online shoppen. Wat kan bij deze aanbieder kiezen? Welke snelheden bieden zij aan? En wat is het maandtarief?

Bij DELTA krijg je meer dan alleen maar internetsnelheid.

  • 24/7 uitstekende wifi – Ben je een fanatiek gamer? Stream je 2 keer of vaker films? Of heb je supersnel internet nodig voor je werk? Met het Flexpakket haal je doorsnee extra snelheid in koophuis met één druk op de knop. Hoe snel wil je het hebben?
  • Zonder zorgen online – Zorgeloos je kinderen laten surfen? dag en nacht veilig online je bankzaken regelen? DELTA weet hoe van belang online veiligheid en privacy zijn. om die reden krijg je alledaags een Veilig Internet-licentie bij je Flexpakket.
  • super betrouwbaar internet – De meest stabiele verbinding met áltijd razendsnel internet. Met een upload gelijk aan de download, wordt grote bestanden versturen een fluitje van een cent. Je kiest zelf of je aan 150, 400 of 1000 Mbps genoeg hebt.

Over Delta

DELTA Fiber holland is een Nederlands telecombedrijf. We hebben netwerken door heel nederland en leggen voortdurend andere netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. evenals voor de 550.000 huizen en aanbieders die al op ons netwerk zijn aangesloten maken we zo voor steeds meer personen op tijd internet toegankelijk. DELTA en Caiway zijn onze merken voor de levering van internet, televisie, telefonie en mobiele diensten.

DELTA Fiber holland is eigendom van het Zweedse investeringsbedrijf EQT. De merken DELTA, Caiway, Glasvezel buitenaf en ZeelandNet behoren tot de onderneming. Bij het gezamenlijk zaak werken rond 800 medewerkers.

Delta biedt al jarenlang kwaliteit zoals het hoort. Digitale abonnementen worden al zo’n 15 jaar lang door deze aanbieder aangeboden. De ruime optie zorgt ervoor dat bijna iedere nederlander een abonnement kan vinden dat bij hem/haar past. daarnaast profiteer je als consument van de scherpe prijzen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.