Freedom Internet

Wil je weten welke Freedom Internet internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Freedom Internet Alles in 1 met internet bellen en TV is al enkele jaren de beste als het gaat om klantenservice en betrouwbaar snel internet. Ze hebben dan ook een laag storingspercentage. De Freedom Internet abonnementen zijn er in uiteenlopende varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk Freedom Internet TV en bellen abonnement gaat u?

Bent u er al bijna absoluut van? En gaat u voor een all-in one, 3 in 1, alles in één of tripe play pakket van Freedom Internet? Dan wilt u sowieso bedenken hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. afsluit u voor Freedom Internet alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ernaast met de inhoud. Om te bijhouden met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten zeer goed in orde. U kunt rekenen op ten minste 50 Mb/s. Er is keus uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het beste Freedom Internet Alles in 1 pakket biedt u al een prettige snelheid van het internet als u niet al teveel geks doet in huis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ernaast kiezen voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In die situatie kiest u als je wilt. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse aankoopbedrag altijd ernaast wat hoger op, maar u verdient daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het Freedom Internet Alles in 1 pakket, gaat het niet enkel om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ernaast om Freedom Internet TV. En bij Freedom Internet televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U krijgt om te opzetten voldoende mogelijkheid qua zenders: 80+ kanalen waarvan het leeuwendeel in HD-kwaliteit. En altijd ontvangt u daarnaast toegang tot 100 radiozenders. Heeft u hier nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor te hoog zenderpakketten. Denk hiermee aan het Ziggo Sport- of het Film1-pakket. Met het Freedom Internet Premiumpakket krijgt u ruim 10 zenders bovenop jouw interactieve TV abonnement. Dat zorgt dus voor veel meer kijkplezier. Kijk wel even goed wat u nodig heeft als u bijvoorbeeld ernaast al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

Freedom Internet + bellen

Kiest u voor een alles in één Freedom Internet pakket? Dan verdient u ernaast Freedom Internet bellen. daarmee belt u met een vaste telefoonlijn naar anderen. En bent u een weekendje weg? Dan schakelt u jouw vaste nummer algemeen door naar uw mobiele telefoon. Bellen Basis is het basisabonnement zoals de naam al verklapt. Belt u meer? Dan kunt u kiezen voor extra Bellen Vrij NL gaan. U betaalt gewoon per seconde.

Freedom Internet vergelijken

Overweegt u Freedom Internet alles in 1? Maar wilt u Freedom Internet bekijken en vergelijken met de andere alles in 1 aanbieders? Dat kan natuurlijk, en het is ernaast erg slim om goed te vergelijken. Er zijn enkele personen die een vergelijking maken tussen Freedom Internet en KPN, of Freedom Internet en Ziggo, maar ernaast KPN en Ziggo. U wilt alles met elkaar vergelijken. Als u gebruik maakt van de Freedom Internet postcodecontrole kunt u bij ons ook de nieuwe aanbieders aan toevoegen en mee laten doen in de vergelijking. Dit zijn: Online.nl, T-Mobile, Budget Thuis, Caiway, Delta, Ziggo, Youfone en Tele2. Door alle internetaanbieders uit  mee te wegen in de vergelijker kunt u zien wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor bij u thuis. Door goed te vergelijken vindt u het beste alles in 1 pakket voor jouw situatie. De vergelijker heeft ernaast alle Alles in 1 aanbiedingen meegenomen, dus u ziet onmiddellijk de huidige prijzen en maandelijkse maandprijs inclusief de acties, kortingen en aanbiedingen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.