KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Wilt u onderweg of op een andere plek dan thuis Online TV kijken? Dat kan, met de Online.nl TV app kunt u overal thuis, onderweg en even weg naar TV kijken. U heeft deze app tot die van jou beschikking in ons land en heel de europese unie als u een internetverbinding heeft. super toch? Zo mist u nooit meer een programma of serie.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop abonnement voor televisie, telefonie en internet. Natuurlijk heb je ook hier de keus uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf nakijken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is gemakkelijk. Kies gewoon dat wat het beste aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Online.nl heeft een internet TV pakket met ADSL en vaker dan 1 keer pakketten met glasvezel. Uiteraard met diverse snelheden qua internet. Wat is er bij u haalbaar thuis? Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet het meteen.

Overweegt u om te kiezen voor het dual play, twee in een of bellen en internet pakket van Online.nl. Dan is het van betekenis om even naar de inhoud van het abonnement te kijken. kiest u voor Online.nl, dan weet u een ding zeker: kwaliteit. Want ze maken voor de levering gebruik van het KPN netwerk. En bij KPN  zit u 24/7 goed qua kwaliteit. Dat betekent in ieder geval KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs, en dat is voordelig voor die van jou portemonnee.

Gaat u voor een ADSL pakket? Dan krijgt u 24/7 het ten hoogste haalbare qua snelheid wat er mogelijk is op jouw adres. Tot een maximum van 100 Mb/s. Dat is dus heel eenvoudiger qua Online.nl internet. ernaast als er later een hogere snelheid leverbaar is, omdat ze het netwerk optimaliseren, dan verdient u gebruikelijk de hogere ADSL snelheid. Is het mogelijk om bij u thuis Online.nl glasvezel internet TV te leveren? Dan kunt u kiezen uit uiteenlopende pakketten met allerhande prijzen per maand. Het kan in die situatie qua internet nog een stuk sneller dan bij ADSL.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is zonder twijfel al een provider met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt vaker dan gemiddeld genieten van een internet en bellen contract bij Online.nl. Dat houdt in dat u de eerste paar maanden een te hoog korting verdient op jouw abonnementskosten. Daarmee kunt u een aantal tientallen euro’s besparen. mogelijkerwijs krijgt u er extra bij cadeau zoals een zonder kosten zenderpakket. Op het goede moment overstappen kan dus zeker de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is gelijk meegenomen. ernaast op deze website van Online.nl vindt u altijd de meest recente contract van dit moment.

Heeft u in huis bellen en internet gekozen als twee losse abonnementen? En bij twee allerhande bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan gangbaar en voordeliger. Als u afsluit om de twee abonnementen te combineren in een internet + tv pakket, dan bent u de betere keus uit. ernaast heeft u maar één helpdesk en ontvangt u slechts één factuur. Dus ernaast jouw administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en bellen kan hiervoor een prima kans zijn. Dit twee in een contract biedt digitale televisie en zeer vroeg internet combineren aan.

Wilt u bedenken of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat gangbaar even controleren op deze website van Online.nl. Of u vult jouw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle providers die er op uw locatie een internet en tv abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant sommige abonnementen uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en bellen bij u beschikbaar? U kunt jouw andere twee in een abonnement in meerdere doorsnee stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt aangeven uit verschillende extra’s. Met een gebruikelijk vinkje geeft u uw keuzes door voor onder andere te veel tv-pakketten, digitale televisie en te veel zenderpakketten.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een in huis abonnement met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ernaast thuis voor een scherp tarief bellen met die van jou vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders? Maak dan gebruik van de controle van de postcode en zie onmiddellijk wat er allemaal mogelijk is op die van jou eigen adres of uw nieuwe locatie waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u ook gaan aangeven voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een overweging maken met andere aanbieders? Dat kan. U kunt ze vergelijken met onder nieuwe Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u ordinair het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.