T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste contracten van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ook internet, tv en bellen. U kunt profiteren van een aantal voordelen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan daarnaast mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u aangeven voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is bijna overal in nederland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u om die reden altijd gelijk onze postcodecheck, dan ziet u snel welke functionaliteit er op die van jou adres zijn. VDSL is goedkoper dan glasvezelinternet, maar ook minder betrouwbaar en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit sowieso ligt aan de downloadsnelheid.

Met een lange geschiedenis op de telecommarkt biedt T-Mobile sinds eind 2016, onder de noemer T-Mobile Thuis, daarnaast vast internet, telefonie en tv aan. T-Mobile in huis biedt twee types internet aan. eenvoudig internet gaat via DSL. Meer dan 90% van de particulieren kan op deze website gebruik van maken op het huisadres. ernaast biedt T-Mobile abonnementen aan via glasvezel internet. Op dit moment heeft meer dan 30% van de nederlandse gezinnen toegang tot het glasvezelnetwerk.

 

T-Mobile alles in 1

Wil je genieten van razendsnel internet met een uitstekend en uitgebreid zenderaanbod. Kies dan voor een alles in 1 van T-Mobile. De eerste 6 maanden ontvang je normaal gesproken een super hoge korting.
Een super service en een beter Wifi-bereik

T-Mobile premium

De internet pakketten van T-Mobile zijn verdeeld in drie groepen met elk zijn eigen up- en download snelheid. T-Mobile hightech is het snelste abonnement met een up- en download tot 1000 Mbit/s. Met een T-Mobile premium internet abonnement kunnen regelmatig een ieder tegelijk films streamen op 4K resolutie, grote bestanden uploaden naar de cloud en vloeiend online gamen. een hoge snelheidsverbinding dus. Voor high-end internet heb je wel een glasvezel verbinding nodig en dit is nog niet in heel holland beschikbaar. Doe bij ons de postcode check om te bekijken of jij je kunt abonneren op een high-end aansluiting van T-Mobile.

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.