Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u diverse in huis abonnementen, waaronder het Youfone bellen en internet abonnement. Dit is het goede contract als u geen vaste telefonie benodigd omdat u als je wilt al een heel voordelig Youfone sim only abonnement heeft. U kunt  bij Youfone dan daarnaast kiezen uit een twee in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone TV

Met Youfone TV ontvangt u eenvoudig een perfect TV pakket met de meest belangrijke zenders. Maar dat is niet alles, want u ontvangt zonder extra kosten FOX Sports een in het basispakket. Is dat niet voldoende? Dan kunt u 24/7 nog uitbreiden met te hoog zenderpakketten. Maar dat is ernaast nog niet alles, want u kunt zonder kosten 7 dagen terugkijken met Programma Gemist. Bent u maar een klein beetje te laat voor uw favoriete programma of film? Dan is er de een keuzemogelijkheid te maken Begin Gemist zodat u het programma of de films alsnog spoorslags vanaf het begin kunt starten. Zo kunt u daarentegen eerst nog even afmaken waar u mee bezig was en dan prettig TV gaan kijken. Weet u absoluut dat u het niet gaat halen en dat u het op een later moment wilt terugkijken? Dan kunt u ernaast gebruik maken van de een keuze te maken Opnemen. U kunt programma’s opnemen en binnen 1 maand terugkijken. Wilt u tussendoor even naar het toilet of wordt u gebeld. Met live tv pauzeren mist u geen moment van de TV.

Heeft u naast Netflix nog de behoefte aan meer zenders? Bij Youfone TV kunt u kiezen uit Youfone MIX vijf waarmee u zelf 5 zenders uit het aanbod kunt uitkiezen. U kunt deze elke maand wijzigen als u dat wilt. Of u aan gaat voor het Youfone PlusPakket. U ontvangt dan in een maal meer dan 40 te veel TV zenders.

Bent u niet dag en nacht in huis als u TV wilt kijken? Zit u in de trein? Bent u op de camping? Bent u op vakantie? Met de Youfone app kunt u altijd en overal online TV kijken. U kunt dit doen op uw smartphone of tablet. Met deze app kijkt u naar meer dan 20 zenders live TV, maar u kunt ook gebruik maken van de dubbel mogelijkheden zoals Programma’s Terugkijken. En et de TV-gids kunt u nu gelijk zien wat het er allemaal op TV is en kunt u zien wat u zojuist heeft gemist en dat direct terugkijken. En heeft u het begin net aan gemist? daarnaast dan is er hier Begin Gemist wat voor de oplossing gaat zorgen. De Youfone App is slim als u onderweg TV wilt kijken.

Gaat u aanmelden naar Youfone internet TV? Dan kunt u meestal wel profiteren van een leuke internet, bellen en tv aanbieding. Ze vinden het prettig om u te mogen verwelkomen als nieuwe verzekerde en daarom kunt u rekenen op een leuke actie. over het algemeen regelmatig verdient u korting op de maandelijkse aankoopbedrag van die van jou abonnement. daarmee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen als het even meezit. De meest recente Youfone aanbod vindt u altijd op de Youfone website.

Voordelen Youfone internet en TV

  • dag en nacht de maximale snelheid die mogelijk is
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Scherpe prijs.

Heeft u naast internet, bellen en tv eigenlijk ook nog graag een vaste telefonie lijn in huis? Dan kunt u aangeven voor Youfone alles in 1 met internet tv en bellen. daarnaast de alles in 1 vergelijkingen kunt u op hier vinden, zodat u het voordeligste internet en tv pakket vindt voor die van jou geval thuis.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.